Styrk sammenholdet mellem dine landbrugsmedarbejdere

28 jun, 2024

Når man arbejder i landbruget, er der ofte fart på hverdagen. Markerne skal passes, dyrene fodres, køerne malkes og listen forsætter, for at produktionen holdes i gang. Derfor kan det være en god idé, at man i de mindre travle perioder, arrangerer nogle forskellige arrangementer for at styrke sammenholdet og det gode arbejdsmiljø i landbruget. I teksten her, vil der komme to gode bud på hvilke arrangementer, du kan holde for dine landbrugsmedarbejdere.

Overnatning på markerne

Et af de steder som landmænd bruger mest tid, er på markerne. Så hvorfor ikke arrangere en hyggelig overnatning, med god mad og hygge for dine medarbejdere. Ofte har landmænd flere tønder land, som er perfekte til formålet og det er derfor en budgetvenlig måde at ryste landbrugskollegaerne sammen. Invester i et eller flere 3 personers telt, som dine medarbejdere kan samarbejde om at slå op ude på marken. Forbered noget lækkert mad, som I enten kan lave på grillen eller over bål, og giv plads til snak og hygge blandt dine medarbejdere.

Tag på overlevelsestur i naturen

Noget der virkelig styrker samarbejdet, er når man tager folk ud af deres vante hverdag og stiller krav til nogle opgaver, de skal løse sammen. Her er en overlevelsestur et perfekt eksempel. Få dine medarbejdere til at pakke en taske, og sørg for at have telte, soveposer og andet outdoorudstyr med, så I sammen kan tage ud i naturen. Her skal du og dine medarbejdere samarbejde om at ”overleve”, ved at finde et sted at slå lejr, finde og lave mad, og hvad der ellers hører til overlevelsesdage i naturen.

Dette var blot to eksempler på teambuilding arrangementer, som du kan tage dine landbrugsmedarbejdere med på. Der er selvfølgelig også andre muligheder som en god fest, teambuilding i forskellige aktivitetshaller og meget andet. Vælg gerne noget, som du tror dine medarbejdere finder interessant, sjovt og hyggeligt.